Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Έργο LIFE Οικοδόμησης Δυναμικού
 • Πρόσκληση LIFE 2020: Έναρξη διαδικασίας υποβολής και νέα μέτρα

  Πρόσκληση LIFE 2020: Έναρξη διαδικασίας υποβολής και νέα μέτρα

  Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου 2020, η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα LIFE για χρηματοδότηση έργων για τη διατήρηση της φύσης, την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ακολουθούν σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τα νέα μέτρα λόγω του κορωνοϊού COVID-19 και τη διαδικασία υποβολής.

  Περισσοτερα

 • Επικοινωνία με τους Εμπειρογνώμονες της Greek LIFE Task Force

  Επικοινωνία με τους Εμπειρογνώμονες της Greek LIFE Task Force

  Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19, οι Εμπειρογνώμονες της ομάδας μας Greek LIFE Task Force μένουν σπίτι, εργάζονται πλήρως λειτουργικά και βρίσκονται στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου και e-mail για παροχή ενημέρωσης, συμβουλευτικής και υποστήριξης. Βρείτε στο άρθρο τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

  Περισσοτερα

 • 2020 LIFE factsheet

  2020 LIFE factsheet

  Please find attached the "Investing in a greener future” 2020 LIFE factsheet with key facts about funding opportunities and dates for applying.

  Περισσοτερα

 • Στοχευμένη διαβούλευση για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE έως τις 27 Απριλίου

  Στοχευμένη διαβούλευση για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE έως τις 27 Απριλίου

  Οι γενικοί στόχοι του Προγράμματος LIFE μετά το 2020 έχουν προσωρινά συμφωνηθεί και ο στόχος είναι πλέον να καταρτιστεί το πρώτο Πολυετές Πρόγραμμα Εργασίας που καλύπτει την περίοδο 2021-2024. Για το σκοπό αυτό, η στοχευμένη διαβούλευση για το μέλλον του Προγράμματος LIFE είναι πλέον ανοικτή και όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και οργανώσεις καλούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις προτεραιότητες, τις στρατηγικές και την εφαρμογή του. Τα ευρήματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη κατά την προετοιμασία του Πολυετούς Προγράμματος Εργασίας για το LIFE. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν απαιτεί περισσότερο από 20 έως 25 λεπτά και θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 27 Απριλίου.

   

  Περισσοτερα

 • Οδηγός Καλών Πρακτικών και Αποτελεσμάτων Έργων LIFE

  Οδηγός Καλών Πρακτικών και Αποτελεσμάτων Έργων LIFE

  Στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης τρεχόντων και ολοκληρωμένων έργων LIFE, καθώς και της ευρύτερης προσπάθειας για αξιοποίηση των αποτελεσμάτων τους από τους εμπλεκόμενους φορείς, η Greek LIFE Task Force προετοίμασε έναν οδηγό καλών πρακτικών και αποτελεσμάτων έργων LIFE. Για την ανάπτυξη του οδηγού χρησιμοποιήθηκαν αποτελέσματα και καλές πρακτικές από συνολικά 16 βραβευμένα ως Best of the best και ως Best έργα LIFE

  Περισσοτερα

 • Έργο LIFE του μήνα

  Έργο LIFE του μήνα

  Η ενότητα «Έργο LIFE του μήνα» περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα, τις καλές πρακτικές και τα αποτελέσματα τρεχόντων και ολοκληρωμένων έργων LIFE.

  Περισσοτερα

 • Ίδρυση και Λειτουργία της Ελληνικής Task Force για το Πρόγραμμα LIFE για την περίοδο 2014-2017

  Ίδρυση και Λειτουργία της Ελληνικής Task Force για το Πρόγραμμα LIFE για την περίοδο 2014-2017

  LIFE14 CAP/GR/000003 – GR LTF

  Η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE αποτελείται από πέντε εμπειρογνώμονες που, μαζί με τα Εθνικά Σημεία Επαφής, παρέχουν υποστήριξη σε πιθανούς δικαιούχους οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προτάσεις έργων στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE.

  Περισσοτερα

Η Επιτροπή καλεί νομικά πρόσωπα (οντότητες) που είναι εγγεγραμμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) να υποβάλουν προτάσεις για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων του 2018 για επιχορηγήσεις δράσης LIFE. Η πρόσκληση καλύπτει προτάσεις για τα δύο υποπρογράμματα LIFE.

Περισσότερα

208

ολοκληρωμένα έργα

31

έργα σε εξέλιξη

326,2

εκατ. ευρώ συνολικός προϋπολογισμός όλων των έργων (1992-2016)

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να συζητήσουμε την πρότασή σας

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να συζητήσουμε την πρότασή σας


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lifetaskforce/public_html/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/instagram/src/InstagramApp.php on line 42

Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in /home/lifetaskforce/public_html/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/instagram/src/InstagramApp.php on line 91