Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Έργο LIFE Οικοδόμησης Δυναμικού
  • Αρχική
  • ΝΕΑ
  • Συναντήσεις παροχής τεχνικής υποστήριξης προτάσεων LIFE για την Πρόσκληση Δράση για το Κλίμα 2020, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Συναντήσεις παροχής τεχνικής υποστήριξης προτάσεων LIFE για την Πρόσκληση Δράση για το Κλίμα 2020, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE διοργανώνουν συναντήσεις παροχής τεχνικής υποστήριξης προτάσεων LIFE για την Πρόσκληση Δράση για το Κλίμα 2020 (τελική υποβολή 6 Οκτωβρίου). Συγκεκριμένα, θα παρέχεται συμβουλευτική στους αιτούντες, με στόχο την τελική διαμόρφωση των προτάσεών τους, στις 10 Σεπτεμβρίου, 10:00-16:00, στα γραφεία του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη, Λ. Κηφισίας 241, Κηφισιά.

Οι συναντήσεις θα έχουν διάρκεια περίπου μια ώρα και θα οριστούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Εφόσον οριστούν οι συναντήσεις, θα ζητηθεί από τους αιτούντες να αποστείλουν ηλεκτρονικά την πρόταση ή το προσχέδιο της πρότασης, κατά προτίμηση μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη, για την καλύτερη διεξαγωγή τους. Οι προτάσεις θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια κατά σειρά παραλαβής.

Βρείτε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας:
Ψημμένος Νικόλαος
Εμπειρογνώμονας Κλιματικής Αλλαγής
Τηλ: 2105241903 (εσωτ. 131)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.