Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Έργο LIFE Οικοδόμησης Δυναμικού
  • Αρχική
  • ΝΕΑ
  • Διοργάνωση Ημερίδων Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα LIFE σε Θεσσαλονίκη και Χανιά, 5 και 19 Απριλίου 2019 - Δελτίο Τύπου & Δηλώσεις Συμμετοχής

Διοργάνωση Ημερίδων Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα LIFE σε Θεσσαλονίκη και Χανιά, 5 και 19 Απριλίου 2019 - Δελτίο Τύπου & Δηλώσεις Συμμετοχής

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE διοργανώνουν «Ημερίδες Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE», στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ, Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ 6) και τα Χανιά Κρήτης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Κεντρικού Δημαρχείου, 1ος όροφος, Κυδωνίας 29, ΤΚ 73135) στις 5 και 19 Απριλίου αντίστοιχα, 10.00-14.30.

Οι ημερίδες διεξάγονται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής  πραγματοποιούνται στους ακόλουθους συνδέσμους:

Για τη Θεσσαλονίκη: https://bit.ly/2ulAxXs Βρείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών: https://bit.ly/2TRGdmj

Για τα Χανιά: https://bit.ly/2UUEL3K

Σημειώνεται ότι από τις 14.30 έως τις 17.00, θα υπάρξει η δυνατότητα πραγματοποίησης διμερών συναντήσεων μεταξύ των Εμπειρογνωμόνων της GR LTF και δυνητικών δικαιούχων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πιθανών ιδεών/προτάσεων προς υποβολή. Οι συναντήσεις θα οριστούν την ημέρα των ημερίδων κατόπιν συνεννόησης με την GR LTF.

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου με τις απαραίτητες πληροφορίες.